Ik lijd aan wat ik ‘chronische mededeelzaamheid’ noem. Met andere woorden: ik klets online heel wat af, slinger van alles en nog wat de wereld en zie dan wel waar het landt. Ik denk dat ik daarom soms ook mag aanschuiven bij radioprogramma’s en één keer zelfs op tv! Heel erg gaaf om te doen en mee te maken en te ontdekken wat voor moois er allemaal wordt gemaakt.

Buiten deze sporadische bezoekjes aan medialand, schrijf ik met enige regelmaat de column ‘drie argumenten/ik ben voor’ in het Nederlands Dagblad en zijn daar ook enkele blogs als opiniestuk gepubliceerd. Ik ervaar dit soort kansjes en uitnodigingen als echte cadeaus. Wie weet volgt er nog meer!

NIEUW: Te gast bij Wild Faith op Wild FM

1. Hier die keer dat ik bij Marleen Stelling mocht aanschuiven voor ‘De Nachtzoen’: 

.

2. Maar daarvóór mocht ik al eens aanschuiven bij haar radioprogramma ‘Nog even zondag’: 

.

3. En ik was ook een keer welkom bij Eunice Nahuis met ‘Brandstof’ van Groot Nieuws Radio: 

Check hier “Bram Dijkstra-Geuze noemt zich een struikelend volger van Jezus: ‘God laat écht niet los’”: ‘Bram Dijkstra-Geuze is voorganger van Crosspoint in Nieuw-Vennep. Hij kwam daar via een bijzondere omweg terecht: Hij begon zijn werkende leven namelijk in de reclamewereld, kwam jaren ná zijn belijdenis tot geloof en werd geroepen om buurtpastor in Rotterdam te worden. Dat mislukte. In Brandstof vertelde hij maandag over die bijzondere gebeurtenissen, wat hij leert van zijn autistische zoon en waarom hij zichzelf een ‘struikelend volger van Jezus’ noemt.

De aflevering kun je hier luisteren: