"And by the way, you know, when you're telling these little stories? Here's a good idea - have a POINT!"

- Neal (Steve Martin) tegen Del (John Candy) 'Planes, Trains & Automobiles'

De laatste jaren komt het steeds vaker voor, dat ik workshops geef. Niet alleen voor mijn werk als communicatieadviseur, maar ook als stagiair bij verschillende kerkelijke gemeentes in Rotterdam.

Of het nu gaat om een inleiding in social media voor kerken en gelovigen, een praatje voor de Alpha-cursus, het begeleiden van een Bijbelkring (of -studie) of een workshop op maat. Hieronder staan twee voorbeelden van workshops die ik al eerder gaf. Wil je dat ik één van deze workshops kom geven of een programma op maat maak voor een dagdeel (bijvoorbeeld met de kerkenraad)? Stuur me dan een mailbericht. 

Stuur mij een bericht

 

Workshop ‘Social Media, wat moeten we ermee?’

"The essence of social media is knowing your audience and engaging them in something they love."
- Typerend voor social media: auteur onbekend

Hoe het nu precies kwam, weet ik niet meer. Maar na zoveel duizend tweets, Facebookposts en -pagina's was ik ineens 'social media expert'. En dan word je vroeg of laat gevraagd er iets over te vertellen. En dat heb ik gedaan, steeds in de vorm van een 'workshop social media voor dummies'. Een praatje en een werkje voor social media op instapniveau.

Deze workshop gaf ik op de Ambassadeursdag van het Missionaire Werk, de Dag van de communicatie (2014) van de Protestestantse Kerk in Nederland en uiteraard het Landelijk Missionair Festival. Ook zo'n workshop? Of liever uitgespreid over een dagdeel, met iets meer actie en interactie? Stuur mij dan een bericht!

Stuur mij een bericht